fredag 30 december 2011

Gott Nytt LöparÅr

En garmin i julklapp och maran som 2012års mål, så känner jag att det kan inte bli annat än ett spännande löparår för mig.

2011 har varit ett otroligt löpar år, fast jag avslutar det lite för slappigt. Men jag kommer igen, jag ska ut på ett terräng pass idag och sen styrketräning i morgon, sen blir det nya tag och ny energi att följa programmet som ska ta mig runt maratonbanan i juni.onsdag 14 december 2011

Ofrivilligt uppehåll

jag tog modet till mig och tatuerade in mina döttrars namn på ryggen och när jag fick skötselråden på papper så stod ett att inte fick träna på en vecka. WHAT!! Det gillades ju inte alls, men jag sköter mig och idag är det lite spring i benen, så det blir nog skönt att få komma ut på en tur på fredag morgon.

Nu har ju nedräkningen till min första mara börjat så jag får verkligen ta tag i träningen nu så att jag kommer i form. Jag känner att jag börjar slöa till, men jag ska läsa träningsbloggar och se till att hålla motivationen uppe.


Ha en fin dag - med eller utan joggingskorna - själv ska jag bara pyssla och mysa

torsdag 1 december 2011

Zumba=Glädje

Vilan på soffan med Nellie 2 månader samt ett zumbapass gjorde gott för både kropp och själ. Jag känner mig lite gladare idag. Zumbakompisarna trodde (precis som jag) att min trötthet kan bero på det gråa vädret. Jag trodde i och för sig att det borde ha vänt nu när det inte är SÅ grått varje dag, men det känns ändå skönt att veta vad det kan bero på.

Idag blir det ett zumbapass till och jag längtar redan tills ikväll, till musiken, till dansen och till vår fantastiska zumbalärare.

OCH

På lördag snörar jag på joggingskorna och springer här hemma. Jag hoppas att jag kan komma igång igen så jag kan få ta del av alla fördelarna med löpningen.

Ha en fin dag alla - med eller utan joggingskorna - hos mig blir det med dansskorna