måndag 2 januari 2012

Nytt år och nya mål med joggingskorna på

Då har det året som jag ska springa en mara kommit. Just nu känns det långt borta för jag är inte riktigt i min regelbundna träning som jag vill. Men tankemässigt är jag på gång, så jag planerar in mina dagar efter mitt schema nu och det känns bra. Jag kommer att träna på friskis o svettis mer än jag gjort innan. Jag kan av någon anledning inte få in styrketräningen i mitt liv här hemma, så jag ska börja gå på skivstång/intervall varje vecka istället.

Coachen skickade ut detdär mailet som alltid gör mig så glad, och i årets sista mail fick jag fyra frågor att besvara. Härligt att få tänka tillbaka på mitt löparår som varit alldeles fantastiskt

1. De bästa träningsminnena
*När jag var på Nordic Military traning i Stockholm tillsammans med coachen och många andra fantastiska människor.
*När jag sprang 16.7 km med bara ett mellanmål i kroppen för att testa den. Det gick hur bra som helst och jag börjar lära känna min löparkropp nu. :)


2. Det är är jag stolt över (ur träningssynpunkt eller tävling med för den delen)


*Att jag bara älskar att springa kilometer efter kilometer och att jag orkar hur långt som helst(nästan i allafall). När jag sprang 16.7 km och bara älskade det.
*Att jag klarade av att springa halvmaran på en fantastisk tid och inte vara helt matt efteråt.


3. Det här är jag riktigt bra på och tänker förstärka ännu mer nästa år
*Att hushålla med energin så att jag har otroligt mycket kraft kvar på slutet av både pass och lopp.

4. Det här var knepigare än jag trott - hur kan jag vända det framöver?

*Att få in styrketräningen i mitt liv. Nu har jag kämpat med det här hemma och det blir inga bra resultat så nu lämnar jag över det till de som kan det. Jag går till friskis och svettis och kör styrka i grupp där istället.

Så, jag ser fram emot detta nya löparår, där jag ska springa Göteborgsvarvet, Stokholm maraton och de andra loppen som jag gillar (Vårruset, Startskottet här i hemma i min lilla stad, Malmömilen och iformloppet).

Hoppas ni alla har lika härliga förväntningar på 2012 som jag har.

1 kommentar: