fredag 23 september 2011

Ny kraft

har jag fått. Jag vill springa och jag göra kroppen starkare med styrketräning och det kommer jag att göra med friskis och svettis nya träningsform, cirkelgym. 20 stationer där man gymmar 40 sek paus 10 sek byte av station eller maskin. 2 varv där man får en minuts paus mellan varv ett och två - Tack så mycket.

Jag provade detta i onsdags med min värdkompis Anna som jag springer tillsammans med på joggingpassen. Vi tyckte båda två att det var roligt och inspirerande och framför allt att det var en kanonträning för våra löparkroppar.

Jag har go träningsvärk idag, men jag ska ändå ut på ett långpass i morgon. Det kommer att göra mig gott och jag är lycklig att svackan verkar vara borta för den här gången.

Ha en fin dag - med eller utan löparskorna på - själv vilar jag mina bokmässeben inför 15 km-passet i morgon.

lördag 10 september 2011

Två pass närmare glädjen

Jag sprang med hundarna i onsdags och det var så tugnt så tugnt så jag vet inte när jag hade så tunga ben sist. Det blev bara 4.3 km, men vi kom runt i alla fall. Men tiden ska vi inte prata om. Innebörden av tråkpassen hade jag med mig, så det var bara att kämpa på. I torsdags var det dags för att "värda" på friskis och svettis på veckans cross-pass. Vi var bara fem stycken så det var inte något speciellt värdande för mig. Men passet var underbart att springa, med dessa härliga människor, mina nya löparvänner, och i ett härligt väder. Lite blött o geggigt i skogen, men är det ett cross-pass så är det.

Något annat som hjälpt upp mig ur svackan är att jag "hittade" en halvmara att springa 5 november. Halloween Run, mellan Torekov och Båstad. Jag tror att det kan vara roligt att åka dit med syskonbarnen och ha en spökdag där. I alla fall - jag känner mig ännu mera nördig, när en halvmara ger mig glädjen tillbaka igen. Men jag kan inte haka upp mig på det, utan jag är tacksam för att de tunga dagarna är borta.

Idag blir det bara en baravara dag - ensam. Tonåringarna är iväg på sitt håll och maken har kört till sin hemstad för några dagar där, så idag kommer jag inte att göra något som inte passar mig, allt ska vara roligt och mysigt. Dock utan joggingskorna, för de tar jag på i morgon.

Jag önskar er alla en fin lördag - med eller utan joggingskorna - själv tar jag nog på dem för en promenad idag.

onsdag 7 september 2011

Oh, vilken svacka

men coachen säger jag ska genomlida 5-7 tråkpass innan det släpper, så det är väl dags att kämpa mig igenom dem nu då, med början idag. Det regnar idag så det kommer nog att bli ett riktigt tråkpass, men ut ska jag.

Ha en fin dag med eller utan löparskor, - själv blir det ju som ni läst med

söndag 4 september 2011

Postdepp

är kanske vad jag har nu. Är rätt trött på allt. Känner inte för något alls. Inte ens att springa. Förhoppningsvis är det normalt efter att årets dröm/mål är avklarat.
Jag hoppas att det är så och att jag kan få fart på de positiva tankarna igen, för då blir varje dag lite roligare än vad det har varit de sista två.


Är detta rätt så tänkte jag att det är det bara att springa ändå och det gjorde jag en litenliten runda med systersonen Alex som är min nya löparkompis. Han fick nya springarskor av mig i veckan och igår invigde vi dem. Jag sprang hem till honom ca 2km och sen sprang vi en liten runda drack lite vatten ur flaskorna som jag hade i mitt vätskebälte och sen sprang jag hem igen. Nu ska jag nog få fart på honom och hans ben, sen springer han snabbare än alla andra i sin klass och i fotbollslaget

Ha en fin dag alla - med eller utan löparskorna på, själv blir det utan...