söndag 30 oktober 2011

Det var inte meningen

att det skulle bli 35km samt ett zumbapass på en vecka, men det blev det och jag är lite imponerad av det faktiskt. Kroppen är matt och trött men ändå pigg och glad. Konstig känsla, men träningen ger mig så mycket gläjde nu igen och det är en underbar känsla.

Terrängpasset igår blev det inget av, för det verkar som det finns en liten infektion i kroppen så jag vilar och återhämtar mig efter veckans pass samt efter veckor av stress occh mycket jobb med mycket farande fram och tillbaka mellan jobben. Som det känns nu blir det inget pass med friskis och svettis i morgon trots att jag ska värda då, men jag är stenhård med att lyssna på kroppen om det är en infektion på gång.

Jag är otroligt glad och tacksam över att glädjen kommit tillbaka i mitt liv när det gäller löpningen. Snart ska jag börja bygga upp kroppen inför Stockholm Marathon och det ska bli roligt att följa det schemat till juni nästa år.

Jag önskar er alla en fin söndag, med eller utan joggingskorna på - själv fortsätter jag att ta hand om mig själv så jag inte blir sjuk.

måndag 24 oktober 2011

Långpass igår

Långpasset igår gick rätt bra. Jag kände inte mig jättepigg i benen, men det var ok. Mitt träningsprogram i mobilen var inte igång på de första km så jag vet inte exakt hur lång rundan blev. Men ca 18 km. Där sista km var 33 sekunder snabbare än den nästsnabbaste. Jag undrar när jag ska våga/vilja ta ut mig mer i början/i mitten av passen istället för att ha mycket kraft kvar i slutet. Jaja, det kommer när det kommer.

Idag funderar jag på hur jag kunde springa långpasset igår när jag har mitt utomhusjobb idag, som är fysiskt jobbigt för benen. Men, jag ska väl härdas inför maran i vår.

Denna vecka blir det endast ett pass till som jag springer ensam hemma. De andra passen blir antingen med friskisgruppen eller zumbagruppen. Jag tror det blir en fin träningsvecka.

Ha en go dag - med eller utan joggingsorna på - själv blir det endast med arbetsskorna.


onsdag 12 oktober 2011

Jag har hittat glädjen igen - men är ändå svår att få ut


Jag kämpar på med att göra vad jag kan för att följa mitt träningsschema, men det går sådär. Men det viktigaste för mig är att göra så gott jag kan. I söndags var jag 1,5 timme uppe i skogen och sprang i terrängen. Det var underbart väder, tyst och stilla. Underbart väder? är kanske att överdriva lite, blött i gräset men det var tyst och stilla och inte varmt, så det var nästan perfekt löparväder.

Efter den underbara rundan, dusch o mat, åkte jag hem till min bästa kompis för att hälsa på henne och hennes 12 dagar gamla baby. jag bytte blöja, matade henne och njöt av varje sekund jag hade henne famnen. Jag får nog göra henne med till en löpare när hon blir stor ;)

Ha en fin dag alla - med eller utan joggingskorna - själv tar jag på dansskorna och skakar rumpa på zumbapasset ikväll